Workshops

Vi afholder workshops i hele landet for bl.a. undervisere og pædagoger, lærerstuderende, ledere og skolebestyrelser. Se eksempler på, hvilke workshops vi afholder nedenfor. Vi skræddersyer også gerne både indhold og omfang til den enkelte målgruppe.

Kontakt os på mail@mindthefuture.dk eller 30280033, hvis du vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde.

Teknologi i undervisningen

På denne workshop vil der være fokus på hvordan man kan arbejde med teknologi i undervisningen, og hvilket læringspotentiale der er forbundet med det. Det tilpasses relevante klassetrin med kobling til faglighed.

Læs mere

Legende tilgang til teknologi

Denne workshop har fokus på, hvordan man gennem en legende tilgang til teknologien kan skabe en begyndende forståelse hos børn for basale principper inden for teknologiens verden.

Læs mere

21. århundredes kompetencer

Denne workshop vil dykke ned i de samfundstendenser, der ligger bag idéen om ‘det 21. århundredes kompetencer’, hvad der kendetegner disse og hvordan de kan inddrages i undervisningen.

Læs mere

Fejlkultur og mindset

Denne workshop har fokus på hvordan man arbejder med at fremme en sund fejlkultur og growth mindset, der kan være med til athjælpe børn og unge med at håndtere presset og øge deres trivsel og læring.

Læs mere

FabLab på skolen 1 - Strategi og vision

Denne workshop afholdes i samarbejde med FabLab Spinderihallerne (Vejle), der har mange års erfaring med udvikling af FabLab og digitale læringsmiljøer.

Læs mere

FabLab på skolen 2 - Byg et lab

Denne workshop bygger ovenpå det indledende arbejde med strategi og vision. Der er fokus på vigtige overvejelser når man planlægger udformning af sit lab.  

Læs mere

FabLab på skolen 3 - Pioner og agency

Workshoppen har fokus på hvordan man kan udbrede kompetencer indenfor designtænkning, digital fabrikation og kodning til flere medarbejdere, og hvordan man bedst støtter skolens pionerer.

Læs mere

FabLab på skolen - Skolebestyrelsen

Denne workshop bygger ovenpå det indledende arbejde med strategi og vision. Der er fokus på vigtige overvejelser når man planlægger udformning af sit lab.

Læs mere

'Projekt Edison' Lærercamp 1

Deltagerne bliver klædt på til at kunne arbejde struktureret med kreativitet, idéudvikling og innovation. Der vil være praktisk information omkring årets tema og projektets forløb.

Læs mere

'Projekt Edison' Lærercamp 2

Denne camp bygger videre på Lærercamp 1, med fokus på undervisningsdifferentiering og individuelle mål samt vejlederrollen som lærer.

Læs mere

Innovation i fagene

Vi tilbyder workshops omkring inddragelse af innovation i alle grundskolens fag. Her vil deltagerne få indsigt i hvordan man kan få disse elementer ind i det fag der er i fokus.

Læs mere

Iværksætteri som valgfag

Denne workshop giver et indblik i, hvordan man kan tilrettelægge et valgfag i iværksætteri i udskolingen. Der er fokus på konkrete redskaber, øvelser og råd der kan bruges i undervisningen.

Læs mere