MINDTHEFUTURE ER EN KONSULENTVIRKSOMHED MED RØDDER I FOLKESKOLEN OG FOKUS PÅ INNOVATION OG ENTREPRENØRSKAB I UNDERVISNINGEN

Med skolereformen fra 2014 er der kommet nye krav til inddragelse af innovation og entreprenørskab i undervisningen. Udover at være en central del af faget Håndværk og design, indgår innovation og entreprenørskab som et tværgående tema i alle fag.

Mange steder efterspørges derfor ny viden og inspiration inden for området samt hjælp til planlægning og udførelse af undervisningsforløb og udviklingsprojekter.

mindthefuture er grundlagt i efteråret 2015. Bag virksomheden står to folkeskolelærere, som brænder for at hjælpe skoler, organisationer og virksomheder med at håndtere netop disse udfordringer.

 

Mere end konsulenter

Med mere end 15 års samlet erfaring fra folkeskolen adskiller vi os fra mange andre innovationskonsulenter. Vi kan forene den nyeste viden om innovation og kreative processer med pædagogiske redskaber og praktisk erfaring. Vi har forståelse for virkeligheden på en skole. Og vi har evnerne til at formidle komplekse emner på en engagerende og lærerig måde.

Vores mål er at tilbyde projekter og forløb, som både er stimulerende, interessante og givende på lang sigt. Vores opgave er ikke bare at gøre noget – vi skal efterlade os noget.

 

 

LÆS MERE
Forenklede Fælles Mål (UVM, 2015)

På de følgende sider kan du læse specifikke eksempler på, hvordan vi arbejder, og du kan læse mere generelt om vores ydelser. Du er altid velkommen til at kontakte os her.