VI UDVIKLER UNDERVISNINGSMATERIALER, HVOR FAGLIGHEDEN SÆTTES I SPIL, ELEVERNE ENGAGERES, OG DE PERSONLIGE KOMPETENCER UDVIKLES

 Firmamatematik

‘Firmamatematik’ er et nyt, differentieret undervisningsmateriale i matematik og entreprenørskab til 5. og 6. klasse.

Materialet er udviklet i praksis og er baseret på, hvad der virker i forhold til at engagere eleverne i matematikken. Der arbejdes med udvikling af egne isfabrikker i grupper, hvor eleverne skal samarbejde om at løse virkelighedsnære, matematiske problemstillinger. Hvis opgaven løses og godkendes, får gruppen penge til deres virksomhed, som skal regnes ind i det samlede budget.

 

Der arbejdes med en række forskellige matematiske fagområder – herunder areal, rumfang, statistik, procentregning, brøkregning, geometri, modellering, budgettering mv., ligesom eleverne træner den mundtlige formidling af matematiske udregninger og resultater. Desuden er der fokus på udvikling af personlige og entreprenante kompetencer indenfor eksempelvis samarbejde, projektstyring, kreativitet, ansvar, omverdensforståelse og ikke mindst udvikling af handlingstillid (tillid til egne evner og formåen).

Kontakt os her, hvis du vil høre mere eller bestille materialet.

Pris for et klassesæt med 7 x 17 opgavekort, 13 pop up-udfordringer samt en lærervejledning: 1899 kr. (excl. moms og forsendelse).